Rytminen voimistelu

11-vuotiaat (2008 syntyneet): keilat ja vapaavalintainen väline
12-vuotiaat (2007 syntyneet): keilat, nauha ja vapaavalintainen väline

Su 9.9.2019
Duot ja Triot lapset, prenuoret, nuoret ja naiset
Joukkueet luokat 1.-6., JM ja M

SÄÄNNÖT
Kilpailussa noudatetaan Suomen voimisteluliiton rytmisen voimistelun ikäkausikilpailuiden kilpailuohjeita

Ilmoittautuminen Kisapalvelun kautta 30.4. asti. Jälki-ilmoittautuminen 7.5. asti.

MAKSUT

Yksilöt             55 € / hlö
Duo/Trio        55 €/ hlö
Joukkueet     35 € / hlö

Yksilölajin maksulla voi osallistua myös joukkuelajien kilpailuihin ja niin useaan kilpailuun/sarjaan, kuin lisenssi antaa oikeuden (1 osallistumismaksu/voimistelija). Osallistumismaksu sisältää oikeuden osallistua kilpailuun ja lisäksi vapaan pääsyn kilpailukatsomoiden voimistelijakatsomoon ja näytökseen.

Ilmoittautumismaksu laskutetaan osallistuvalta seuralta ilmoittautumisajan päätyttyä ennen kilpailua. Osallistumisen peruuntuessa järjestävä seura palauttaa ilmoittautumismaksun vain lääkärintodistusta vastaan.

Jälki-ilmoittautumisia otetaan vastaan, mikäli kilpailujen aikataulun puitteissa se on mahdollista. Jälki-ilmoittautuneilta peritään kaksinkertainen ilmoittautumismaksu.

Kilpailuun ei voi ilmoittautua ilman voimassa olevaa lisenssiä. Huomioittehan, että maksetun lisenssin päivityksessä kisapalveluun menee noin 2-5 pankkipäivää. Ilmoittautumisiin liittyvissä ongelmissa pyydämme ottamaan yhteyttä kisapalvelun seuratukeen seura.tuki(at)menacon.fi tai Voimisteluliiton toimistoon arkisin klo 8-16 välillä: toimisto@voimistelu.fi

Seurojen tulee ilmoittaa kilpailussa käytettävissä olevia tuomareita voimassaolevan tuomarisäännön mukaisesti. Tuomarisakko on 150€/puuttuva tuomari/päivä. Tuomarit ilmoitetaan tuomarien ilmoittautumislomakkeen kautta 7.5. mennessä.

Myöhästymissakko
Mikäli tuomari-ilmoittautumista ei tehdä ajoissa virallisen ilmoittautumisajan päättymiseen mennessä, vaan ilmoittautuminen tehdään myöhässä, tulee seuran maksaa myöhästymismaksu 50€. Myöhästymismaksulla ilmoittautumisen voi tehdä 3vkoa ennen kilpailua. Tämän jälkeen järjestävä seura ei ota tuomari-ilmoittautumisia vastaan, vaan puuttuvasta tuomari-ilmoittautumisesta veloitetaan tuomarisäännön mukainen tuomarisakko. Sääntö on voimassa syksystä 2018 alkaen. Voimisteluliiton alaisissa kilpailuissa tulee noudattaa tuomarisääntöä. Sakko tuomarisäännön mukaan on 150€ / päivä / puuttuva tuomari, eikä summaa voi muuttaa.

MUSIIKIT

Musiikit tulee toimittaa Mp3 -muodossa Voimistelupäivien nettisivujen musiikkien lähetyslomakkeen kautta 7.5. mennessä.

Musiikit tulee nimetä muotoa:
SUKUNIMI_ETUNIMI_SEURA_VÄLINE_LUOKKA/IKÄSARJA
JOUKKUEEN NIMI_SEURA_VÄLINE_SARJA
DUON/TRIO NIMI_SEURA_VÄLINE_SARJA

Voimistelijoilla tulee olla myös omat varamusiikit mukana kilpailuissa CD-R-levyllä. (Levyyn tulee merkitä selkeästi voimistelijan/joukkueen nimi, seura ja väline. Pyydämme voimistelijoita ja valmentajia ystävällisesti tarkistamaan CD-levyjen kunnon ennen niiden tuomista järjestäjälle.)

LISENSSIT

Kilpailussamme tulee kaikilla osallistujilla olla voimassa oleva kilpailulisenssi. Ilman voimassaolevaa lisenssiä ei voi kilpailla. Vakuutuksettoman lisenssin omaavien tulee varmistua siitä, että kilpailijalla on voimassa oleva vakuutus, joka kattaa ko. kilpailutoiminnan. Kilpailijoita ei ole vakuutettu järjestävän seuran puolesta. Huom! Syksyllä 2016 uusitun lisenssijärjestelmän mukaan myös kaikilla tuomareilla ja valmentajilla on oltava lisenssi.

LISÄTIEDOT

Susan Salmela, susan.salmela@ovo.fi, p. 050 411 0975