Team Gym

Kilpailupaikka: Esport Center, Koivu-Mankkaan tie 5, 02200 Espoo

Perjantai 7.6.2019 ja lauantai 8.6.2019

2) KILPAILUSARJAT JA AIKATAULU

TeamGymin kilpailuluokat 1.-6.lk, sekä Kilpaharrasteluokka sisältäen Masters. Alla alustavat aikataulut, tarkat aikataulut julkaistaan toukokuuhun mennessä.

Perjantai 7.6

●      Halli avataan klo 11.00.

●      3.-6.lk klo 13.00

●      Kilpaharraste klo 16

●      Masters klo 19

​Lauantai 8.6

●       Halli avataan klo 8.00

●       1.lk klo 10.00

●       2.lk klo 12.30

●       Stara klo 14.00

3) TELINEET

Vapaaohjelma: Vapaaohjelma kilpaillaan 3.-6. luokissa 16x14 m rullamatoilla, sekä Kilpaharrasteessa ja 1-.2.luokissa 14x14 m rullamatoilla.

Volttirata: Volttirata on 15 metriä pitkä LEG:in rata. Juoksuvauhdin pituus on 16 metriä, paitsi 2.luokassa, jossa juoksuvauhti on rajoitettu. 1.luokassa volttirata suoritetaan rullamatolla.

Trampetti:  Juoksuvauhdin pituus on 25 metriä, paitsi 2.luokassa, jossa juoksuvauhti on rajoitettu. 1.luokassa ja Kilpaharrasteluokassa vauhdinotto tapahtuu palikoilta. Käytössä ovat Eurogym:in 32 –jousinen, Doradon 36-jousinen trampetti keltaisella verkolla, sekä matalampi harrastetrampetti. Käytössä on yksi juoksurata, joten hyppyteline (Tarpan) siirretään kierrosten välissä järjestäjien toimesta.

4) TUOMARIT

Tuomarit tulee ilmoittaa ilmoittautumisen yhteydessä tuomarivelvoitteen mukaisesti sähköpostitse osoitteeseen kilpateamgym@espoontelinetaiturit.fimaanantai 20.5 mennessä. Ilmoittautumisessa tulee käydä ilmi tuomarin nimi ja tuomarikortin taso.

Puuttuvasta tuomarista sakotetaan 250€/puuttuva tuomari.

Tuomaripalaverit pidetään opastein merkityssä tilassa. Tuomareille on tarjolla syötävää ja kahvia. Seurat vastaavat tuomareidensa matkoista ja mahdollisesta majoituksesta.

TG ylituomarit:

Hanna Väisälä, 1.lk ja kilpaharraste

Heini Pääsky, 2.-3.lk

Kira Lindqvist, 3.-6.lk

5) TILAT​

Sisäänkäynti tapahtuu Esport Center pääovista. Kilpailukanslia sijaitsee Esport Arenalla (eri rakennus).

Lämmittely ja verryttely tapahtuvat kilpailuareenan yhteydessä, lämmittelylle erikseen varatulla alueella.

Pukuhuoneet on nimetty joukkueittain. Kulkuväylät katsomoihin ja pukuhuoneisiin on merkitty opasteilla. Pukuhuoneisiin pääsy ensisijaisesti vain valmentajille ja voimistelijoille.

Kisapaikalla on kahvio. Kahviossa maksaminen tapahtuu käteisellä tai kortilla.

​6) LISENSSIT ​

Voimistelupäivillä lisenssiksi kelpaa Harrastelisenssi tai TG-kilpalisenssi.

7) ILMOITTAUTUMINEN JA PERUUTUKSET

Jokaisella tapahtumaan osallistuvalla tulee olla passi.  Myös valmentajien ja valmistautumistiloissa liikkuvien huoltajien tulee hankkia passit. Lisätietoja ja passien hinnat täällä.

Ilmoittautuminen alkaa 1.4. klo 12 ja päättyy 30.4.  klo 18 (jälki-ilmoittautuminen 7.5. asti). Ilmoittautuminen tapahtuu Kisapalvelussa.

Joukkueita ei ole mahdollista ilmoittaa jälkikäteen. Yksittäisiä voimistelijoita voidaan lisätä joukkueisiin tiistaihin 7.5 asti, mutta tästä peritään jälki-ilmoittautumismaksu 50€/voimistelija. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tehtävistä peruutuksista perimme 50€ peruutusmaksun.

​8) ARVOSTELULOMAKKEET​

Arvostelulomakkeet tulee toimittaa valmiiksi kopioituna akkreditointiin viimeistään 2 tuntia ennen kilpailun alkua.

​9) MUSIIKIT ​

Musiikit lähetetään mp3- muodossa WeTransferin (https://wetransfer.com)​ kautta osoitteeseen teamgym@espoontelinetaiturit.fi maanantai 3.6 mennessä. Musiikkitiedostot tulee nimetä seuraavasti: luokka_seura_joukkue_teline (esim. 4.lk_EsTT_Exotic_Vapaaohjelma).

10) KULKUYHTEYDET

Esport Center sijaitsee Tapiolan Urheilupuistossa, lähellä Tapiolaa. Helpoiten paikalle pääsee Helsingin keskustasta metrolla, pysäkin nimi on Urheilupuisto. Espoon puolelle Helsingistä matkustaessa tarvitaan seutualueen matkalippu.

Pysäköintitilaa henkilöautoille on runsaasti.

11) RUOKAILUT JA MUU HUOMIOITAVAA

12) YHTEYSTIEDOT