Rytminen voimistelu

OVO Training Center, Koivu-Mankkaan tie 3

KILPAILUSARJAT JA ALUSTAVA AIKATAULU

To 6.6.2019
Nuorten yksilöiden MM – karsinta 2 (kutsutaan 6 parasta karsinnasta 1).
Nuorten joukkueen MM - näyttö

Pe 7.6.2019
IK-kilpailu, 12-vuotiaat (2007 syntyneet): keilat, nauha ja vapaavalintainen väline
Nuoret B (2004-2006 syntyneet): 3-ottelu*

La 8.6.2019
IK-kilpailu, 8-vuotiaat (2011 syntyneet): naru ja vapaavalintainen väline
IK-kilpailu, 9-vuotiaat (2010 syntyneet): naru ja vapaavalintainen väline
IK-kilpailu, 10-vuotiaat (2009 syntyneet): naru ja vapaavalintainen väline
IK-kilpailu, 11-vuotiaat (2008 syntyneet): keilat ja vapaavalintainen väline

Su 9.6.2019
Duot ja Triot: lapset, prenuoret, nuoret ja naiset
Joukkueet luokat: 1.-6., JM ja M

*Nuorten B-sarja järjestetään, jos se mahtuu aikatauluun ja kaikki muut sarjat voidaan toteuttaa Voimisteluliiton Kilpailuohjeiden mukaisesti. Jos sarja ei toteudu, ei ilmoittautumisia veloiteta seuroilta.

SÄÄNNÖT
Kilpailussa noudatetaan Suomen voimisteluliiton rytmisen voimistelun ikäkausikilpailuiden kilpailuohjeita

Ilmoittautuminen alkaa 1.4. klo 12 ja päättyy 30.4.  klo 18 (jälki-ilmoittautuminen 7.5. asti); nuorten MM-karsinta 2:een ilmoittautuminen 4.5.-9.5. Ilmoittautuminen tapahtuu Kisapalvelussa.

Jokaisella tapahtumaan osallistuvalla tulee olla passi.  Myös valmentajien ja valmistautumistiloissa liikkuvien huoltajien tulee hankkia passit. Lisätietoja ja passien hinnat täällä.

Seurojen tulee ilmoittaa kilpailussa käytettävissä olevia tuomareita voimassaolevan tuomarisäännön mukaisesti. Tuomarisakko on 150€/puuttuva tuomari/päivä. Tuomarit ilmoitetaan tuomarien ilmoittautumislomakkeen kautta 7.5. mennessä.

Myöhästymissakko
Mikäli tuomari-ilmoittautumista ei tehdä ajoissa virallisen ilmoittautumisajan päättymiseen mennessä, vaan ilmoittautuminen tehdään myöhässä, tulee seuran maksaa myöhästymismaksu 50€. Myöhästymismaksulla ilmoittautumisen voi tehdä 14.5. asti. Tämän jälkeen järjestävä seura ei ota tuomari-ilmoittautumisia vastaan, vaan puuttuvasta tuomari-ilmoittautumisesta veloitetaan tuomarisäännön mukainen tuomarisakko. Sääntö on voimassa syksystä 2018 alkaen. Voimisteluliiton alaisissa kilpailuissa tulee noudattaa tuomarisääntöä. Sakko tuomarisäännön mukaan on 150€ / päivä / puuttuva tuomari, eikä summaa voi muuttaa.

MUSIIKIT

Musiikit tulee toimittaa mp3 -muodossa  15.5. mennessä tällä lomakkeella.

Musiikit tulee nimetä muotoa:
SUKUNIMI_ETUNIMI_SEURA_VÄLINE_LUOKKA/IKÄSARJA
JOUKKUEEN NIMI_SEURA_VÄLINE_SARJA
DUON/TRIO NIMI_SEURA_VÄLINE_SARJA

Voimistelijoilla tulee olla myös omat varamusiikit mukana kilpailuissa CD-R-levyllä. (Levyyn tulee merkitä selkeästi voimistelijan/joukkueen nimi, seura ja väline. Pyydämme voimistelijoita ja valmentajia ystävällisesti tarkistamaan CD-levyjen kunnon ennen kilpailuja.)

LISENSSIT

Kilpailussamme tulee kaikilla osallistujilla olla voimassa oleva kilpailulisenssi. Ilman voimassaolevaa lisenssiä ei voi kilpailla. Vakuutuksettoman lisenssin omaavien tulee varmistua siitä, että kilpailijalla on voimassa oleva vakuutus, joka kattaa ko. kilpailutoiminnan. Kilpailijoita ei ole vakuutettu järjestävän seuran puolesta. Huom! Syksyllä 2016 uusitun lisenssijärjestelmän mukaan myös kaikilla tuomareilla ja valmentajilla on oltava lisenssi.

LISÄTIEDOT

Susan Salmela, susan.salmela@ovo.fi, p. 050 411 0975