Kilpa-aerobic

Tapiolan urheiluhalli, Urheilupuistontie 2, Espoo

KILPAILUSARJAT
2.luokka, joukkueet
3.luokka, joukkueet yli 9v.
3.luokka, yksilöt yli 9v.
3.luokka, ND 9-11v., joukkueet

SÄÄNNÖT
Kilpasarjat (ND, 2-6lk ja AD) - FIG COP & Kansalliset säännöt

SM-sarjat (AG1, AG2, SEN) - FIG COP

Kaikki säännöt löytyvät Voimisteluliiton sivuilta.

Ilmoittautuminen alkaa 1.4. klo 12 ja päättyy 30.4.  klo 18 (jälki-ilmoittautuminen 7.5. asti). Ilmoittautuminen tapahtuu Kisapalvelussa. 3lk yksilöiden yli 9v sekä SM-finaaliin ilmoittautuminen on mahdollista tehdä ilman lisämaksua 7.5. asti.

Jokaisella tapahtumaan osallistuvalla tulee olla passi.  Myös valmentajien ja valmistautumistiloissa liikkuvien huoltajien tulee hankkia passit. Lisätietoja ja passien hinnat täällä.

SM-finaaliin lajiasiantuntijaryhmä kutsuu tuomarit rankingin perusteella. Kilpasarjojen ja ND -sarjan kokoonpanojen tuomaristot muodostetaan seurojen tekemien tuomari-ilmoittautumisten perusteella.

Seurakohtaisesti ilmoitettavien tuomarien vähimmäismäärät:

• yksi tuomari 1-10 ohjelmaa kohden / pv
  • kaksi tuomaria, jos ohjelmia on 11 tai enemmän / pv

Tuomarisakko on 150€/puuttuva tuomari/päivä.

Myöhästymissakko
Mikäli tuomari-ilmoittautumista ei tehdä ajoissa virallisen ilmoittautumisajan päättymiseen mennessä, vaan ilmoittautuminen tehdään myöhässä, tulee seuran maksaa myöhästymismaksu 50€. Myöhästymismaksulla ilmoittautumisen voi tehdä 3vkoa ennen kilpailua. Tämän jälkeen järjestävä seura ei ota tuomari-ilmoittautumisia vastaan, vaan puuttuvasta tuomari-ilmoittautumisesta veloitetaan tuomarisäännön mukainen tuomarisakko. Sääntö on voimassa syksystä 2018 alkaen. Voimisteluliiton alaisissa kilpailuissa tulee noudattaa tuomarisääntöä. Sakko tuomarisäännön mukaan on 150€ / päivä / puuttuva tuomari, eikä summaa voi muuttaa.

MUSIIKIT

Musiikit tulee toimittaa 15.5. mennessä tällä lomakkeella.

LISENSSIT

Jokaisella kilpailuun osallistuvalla voimistelijalla on oltava voimassa oleva kilpailulisenssi. Kilpailijoita ei ole vakuutettu järjestäjien toimesta. Kilpailijalla on oltava oma tapaturmavakuutus.

LISÄTIEDOT

Virve Arjanne, virve.arjanne@ovo.fi, puh 0400 468482