Akrobatiavoimistelu

Esport Arena, Koivu-Mankkaan tie 5, 02200 Espoo

KILPAILUALUE
Luokat 1-2 kilpailevat 12mx12m permantomatoilla ja luokat 3-4 kilpailevat joustokanveesilla 12mx12m
Akropuukilpailu järjestetään omalla alueella. Akropuut on toimitettu paikalle kilpailunjärjestäjän puolesta, mutta myös omat akropuut on sallittu.

ILMOITTAUTUMINEN JA LISENSSI
Ilmoittautumisessa ''Joukkueen nimi'' tai ''Voimistelijan nimi'' -kohtaan tulee kirjoittaa voimistelijoiden koko nimi (eli etu- ja sukunimi). Esim: Maija Meikäläinen ja Matti Meikäläinen.

Jokaiseilla voimistelijalla, valmentajalla ja tuomarilla tulee olla voimassa oleva lisenssi.

Ilmoittautuminen alkaa 1.4. klo 12 ja päättyy 30.4.  klo 18 (jälki-ilmoittautuminen 7.5. asti). Ilmoittautuminen tapahtuu Kisapalvelussa.

Huom:

- Nelikot toteutetaan kaikissa luokissa, ilmoittautuminen sähköpostilla kisavastaavalle.

- Akropuut lk 3 kisataan kahdessa sääntöjen mukaisessa ikäryhmässä. Jako tehdään tulospalvelujärjestelmään.

Jokaisella tapahtumaan osallistuvalla tulee olla passi.  Myös valmentajien ja valmistautumistiloissa liikkuvien huoltajien tulee hankkia passit. Lisätietoja ja passien hinnat täällä.

KILPAKORTIT JA MUSIIKIT
Kilpailukortit (PDF) tulee toimittaa sähköpostilla akro@espoontelinetaiturit.fi 15.5.19 mennessä.

MUSIIKKI

Musiikit (MP3) tulee lähettää sähköpostiin info@espoontelinetaiturit.fi myöskin 15.5. mennessä otsikolla:
''VP2019M - Luokka - Seura - Voimistelijoiden sukunimet''.
Jos lähetätte useamman musiikin kerrallaan, riittää ''VP2019M - Seura''.

Nimeättehän musiikit myös: VP2019M_Luokka_Seura_VoimistelijoidenSukunimet.

Valmentajan velvollisuutena on perehtyä kilpakorttien täyttämiseen liittyviin sääntöihin ja varmistaa, että kilpakortit ovat huolellisesti täytettynä sekä palautettuna pyydettyyn ajankohtaan mennessä. Väärin täytetyistä tai myöhästyneistä kisakorteista annetaan 0,3 pisteen vähennys voimistelijoiden loppupistemäärään.

Jokaisen seuran tulee ilmoittaa 1 tuomari 10 voimistelijaa kohden. Tuomarit ilmoitetaan kisapalvelun kautta. Tuomareiden erikoisvaliot ilmoitetaan sähköpostilla akro@espoontelinetaiturit.fi

YHTEYSTIEDOT
Katerina Collin
akro@espoontelinetaiturit.fi
www.espoontelinetaiturit.fi

Alla alustavat aikataulut Akrobatiavoimistelun kilpailuihin.

Perjantai 7.6.

13:00 1-2. lk lämmittely